Vierellämaalattu maalaus

250,00 

Haluaisitko oman juuri sinulle maalatun taulun, johon on luotu sinun voima-asiasi, työkalusi arkeen.

Haluaisitko maalauksen, johon on poimittu värisi ja elämäntarinastasi ne kohdat, jotka muistat aina voimaannuttavana, kun katsot maalausta?

Haluaisitko tulla nähdyksi ja ikuistetuksi kuvapintaan symbolisin siveltimenvedoin ja kokea samalla terapeuttisen ja vahvistavan prosessin?

 

 

Teen näitä myös perheille, tiloille ja yrityksille yritystiloihin.

Tämä 250€ maalaus on yleisin  ja sen peruskoko on n. 50x 60cm.

Maalaus maalataan pohjustetulle laadukkaalle maalauspohjalle.

Materiaalina akryylivärit.  Allergiatapauksissa kysy vesivärimaalaus -vaihtoehto.

 

Kysy myös pienempää työtä tai isompaa.

Hinnat pieni 150€ ja iso 350€.

Perhemaalausprosessit 550-750€.

Yritystilamaalaukset 550-1250€ koosta ja prosessista riippuen.

Tilaukset:  0453499978 tai marianne.lukkarinen@gmail.com.

 

Marianne Lukkarinen Art vierellämaalauksia on syntynyt vuosien saatossa jo sata tai kaksi.

Lue asiakkaiden kokemuksia kuvauksesta alapuolelta.

 

 

33 varastossa

Tuotetunnus (SKU): lukmar-vierellämaalaattumaalaus Osasto:

Kuvaus

 

Marianne Lukkarinen Art Vierellämaalaus

 

Istun vierellesi kun olemme sopineet tapaamisen joko kotiisi tai ateljeelleni. Tätä ennen voin jutella myös puhelimessa tai etäyhteydellä tai viestiellen sinulle tärkeistä asioista tai toiveistasi ja tarpeistasi. Haastattelukysymykseni ovat ohjaavia ja avaavat sinut maalauksen syntyyn. Maalaukseen poimin symbolisia elementtejä ja sinulle tärkeitä asioita. Maalausprosessi on yhtäaikaa terapeuttinen ja voimaannuttava ohjaus sekä yhdessä luomisen tila. Luomme merkityksiä kuvapinnalle, niitä katsellessasi muistat kuka olet ja mitkä ovat vahvuutesi, ne asiat, jotka sinua elämässäsi ja tarinassasi kantavat.

Jokainen maalaus on ainutlaatuinen, erilainen ja omanlainen. Niinkuin on ihminenkin.  Niissä yhdistyvät kuvakieleni ja kädenjälkeni taiteilijana. Useimmiten maalaan tunnin tai kaksi. Joskus kirjoitan sinusta runomuotokuvan mukaan. Toisinaan teen työn valmiiksi ateljeeni hiljaisuudessa ja tuon tai toimitan sen sitten sinulle. Vierellämaalaus on nähdyksitulemisen matka. Elämys ja kokemus, jonka äärelle voi palata vielä vuosienkin päästä.

Jotkut tulevat vierelleni. Toisilta saan maililla yhteyden ja valokuvia maalauksen taustalle. Joskus saan pyynnön maalata työ hääparille tai valmistuvalle. Joskus jostain kauempaa ihminen tilaa somen kautta itselleen oman henkilökohtaisen työn ja juttelemme toiveista ja lähetän kuvan maalauksesta. Sitten työ tulee postitse uuteen kotiinsa.

Löydät lisää kuvia ja palautteita Marianne Lukkarinen Art Instagramista, Facebookista ja LinkedInistä.

 

 

Palautteita maalattavana olleilta ihmisiltä:

Maalaushetki Mariannen kanssa oli herkkä ja hoitava kokemus. Mariannen valoisa, äidillinen ja lämmin olemus sekä kiinnostus asiakkaastaan välittyivät jo ennen malaauksen aloittamista. Marianne aloitti maalaushetken kirjoittamalla koskettavan runon minusta ja siitä mitä tarvitsen. Oli ihanaa, että sai itse vapaasti kertoa omasta elämästään ja osallistua maalauksen tekoon juuri niin paljon kuin itse haluaa, edes pienellä siveltimen vedolla.

Maalaukseeni alkoi ilmestyä elämän merkityksellisiä asioita. Koimme yhdessä aitoa iloa ja ihmetystä siitä minkälaiseksi maalaus alkoi muodostua ja mitä merkityksiä sieltä löytyikään.

Löydän yhäkin maalauksestani uusia puolia ja sen avulla voin aina muistaa itselleni rakkaat ja tärkeät teemat elämässä. Palasimme maalauksen pariin vielä toisenkin kerran, jolloin maalauksen merkitykset yhä syvenivät. Suosittelen lämpimästi tätä ihanaa maalaushetkeä jokaiselle. <3 – Emma Kurkinen

 

Tämä taulu antaa mulle vielä tänäkin päivänä niin paljon. Voi olla etten hetkeen kiinnitä siihen niin huomioita, sitten taas välillä uppoudun sen saloihin ja merkkeihin pitkäksi aikaa, ihan vaan tuijottelemaan. Minun mieli ja sielu lepää tässä taulussa, kiireen kukkanen on mulla edelleen kädessä ja kun kaikki meinaa kaatua päälle siitä voimaa ja energiaa. Oon oppinu, että kiire ei välttämättä ole ruma sana, ei enää ainakaan mulle, kunhan välillä muistan kiivetä tuonne mun lepopaikalle pötköttelemään. Ja kas kummaa: nuo kaksi hahmoa tuolla kiireen kukkasen yläpuolella, toisessa kukkasessa. Se mistä en tätä maalausta tehdessä en ihan kunnolla uskaltanut haaveillakaan. Sekin on minun elämässä nyt. Ja mistä sekin kukka näyttää nousevan. Sielä kiireen keskeltä, työpaikalta, just sieltä missä Juhan kanssa kohdattiin. – Silja, maalauksen lahjaksi vuonna 2019 saanut.

 

 

Taulun maalaamisen prosessi oli miellyttävä ja jopa meditatiivinen kokemus. Oli jännää ja ihanaa osallistua prosessiin itse jopa ihan konkreettisesti. Miellyttävää oli, että paneuduit perheemme maailmaan niin perusteellisesti ja ajan kanssa. Kuuntelit meitä. -perhemaalauksen äiti

 

Tämä lahja oli todella mahtava, ainutlaatuinen kokemus. Olet kyllä hyvä siinä mitä teet. Kanssasi on jotenkin helppo olla. – lahjan saaja

 

Kiitos oli upea kokemus. Huikea matka siveltimen vetoja seuraten. – maalausillassa ollut

 

Meidän mielestä oli hypnoottinen kokemus seurata taulun syntymistä. Sinun seurassasi pieni jännityskin kaikkoaa. Olet erittäin miellyttävä, helposti lähestyttävä ja lämminsydäminen ihminen. Kiitos, että saimme jakaa ikimuistoisen hetken kanssasi, josta jäi muistoksi katseen pysäyttävä voimamaalaus. -Katri ja Sami

 

Voimamaalauksen tekemisen seuraaminen oli jo itsessään kiehtova ja mielenkiintoinen tapahtuma, sillä en ollut koskaan nähnyt taiteilijan maalaavan taulua alusta loppuun. Maalausprosessi sinällään oli kuin elävästä elämästä, kuinka jostain rosoisesta ja sekavasta, jopa rumasta alusta voi syntyä herkkä ja kaunis lopputulos. Taulussa on synkkiäkin sävyjä, mutta päällimäisenä siinä mielestäni näkyy lempeä ilo ja rauhallisuus. Teoksesta voi löytää monia puolia minusta: lentoon lähtevän haihattelijan, tomeran emännän ja teoreettisen mietiskelijän. Luonto ja sen kauneuden tutkiminen valokuvaamalla on lähellä sydäntäni. Sen vuoksi taulussa näkyvä maisemallisuus viehättää minua. Kuvassa voisi olla auringonlaskun sävyttävä suolampi ja takana häivähdys tuntureita – tai sitten ihan muuta. Taulu opettaa aloittamaan vedot rohkeasti, uskomaan omaan tekemiseen ja siihen, että voi saada aikaan jotain ainutlaatuista. Asiasta muistuttavat kimaltavat kohdat taulussa, jossa voi nähdä elämäntaikaa, joilla luoda kultareunoja pilvien ympärille. – Annukka