Oma hyvinvointi ja taide kesäkurssi 2021 YKSITYINEN

257,00 

 

Hyvinvointia ja taidetta -kesäkurssi

Tilauskurssi.

Aika: 28.6.-2.7.2021

Paikka:  IIn Kulttuurikauppilassa

Kauppilantie 15, Ii.

Klo 10-16

 

Kurssin kuvaus:

Tämä toivottu ihana, lempeä taideviikko kokoontuu tilauksesta intensiiviselle pienryhmämuotoiselle kesäkurssille Iijoen rantamaisemiin ja Kulttuurikauppilan taideluokan miljööseen. Tämä kurssi on tuttu ja mieluinen matka vahvistavan taiteen maailmaan ja itsestä huolenpitämiseen pienen ryhmän tuella.

Tällä kurssilla osallistujat saavat tehdä oman henkilökohtaisen ohjatun taidematkan luovuuteensa ja tämän hetken oman hyvinvoinnin tarpeisiin ja teemoihin. Ryhmän toiveita ja tarpeita tarkkaan kuunnellen Marianne ohjaa jokaisen osallistujan oman tekijyyden ytimeen ja löytämään vastauksia ja tapoja edetä omalla taiteilijan ja taiteiden tekijän tiellä. Kurssi sisältää niin yhteisiä alustuksia  kuin henkilökohtaista ohjausta. Ryhmän tuki ja jakaminen ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Illat voi käyttää vapaaseen työskentelyyn ateljeella ja nauttia Iijoen maisemista tai vaikkapa tehdä retken läheiseen ympäristötaidepuistoon. Kysy Mariannelta halutessasi myös iltaohjelmaa paikallisilta taiteilijoilta tai esimerkiksi elävän musiikin elämystä ateljeetyöskentelyn lomaan!

Kurssille voi tulla lepäämään ja voimaantumaan tai sitten saamaan kipinää jo meneillään olevaan omaan taideprojektiin. Kurssilla voi ideoita uutta, kuunnella tätä hetkeä, avata ja ammentaa uutta omasta luovuuden lähteestään.

Päiväohjelma:

klo 10 -10.30 Päivän viritys ja mielikuvamatka. Päivän teeman ja tehtävän avaaminen.

10.30-13 Työskentelyä ja ohjausta valituilla välineillä.

13-14 Ruokatauko

14-15.30 Työskentelyä ja ohjausta.

15.30-16 Päivän koonti ja anti.

Huom! Aikatauluja ja sisältöjä päivitetään ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarpeen mukaan esitellään uusia tekniikoita, menetelmiä ja taidevälineitä. Esimekiksi: Sekatekniikat, kollaasit, kolmiulotteinen työskentely, piirtäminen, havaintotyöskentely, intuitiivinen maalaus, hoitava taide, akvarellimaalaus, öljyvärimaalaus (vesiliukoiset tai tavalliset ilman liuottimia) Värien valmistus pigmenteistä.  jne.

Lisäksi avataan ryhmän tarpeisiin sopiviä vahvistavia teematyöskentelyitä: Esimerkiksi: Unelmat ja niiden todeksi eläminen. Uusi projekti. Taiteilijaminä. Oman elämäntarinan tärkeimpien kohtien koonti. Taidetyöllä hoitaminen. Terapeuttinen taide.

Lämpimästi tervetuloa tälle kesäiselle taidematkalle!

 

Majoituksia voi varata ja tiedustella Kulttuurikauppilan viereisestä B&B Villa Kauppilasta. https://www.villakauppila.fi/

p.  0442414797

Lisätietoja kurssista Mariannelta 0453499978

 

 

 

2 varastossa

Osasto: