Luontoni ja taide -ryhmä

155,00 

Tässä  ihanassa, kesän lempeässä taideryhmässä kuljetaan luonnon voimapaikoille taidevälineet mukana.
Tehdään luovuutta ja läsnäoloa vahvistavia harjoituksia sekä maalataan aistien luonnon olemusta ja maan kertomaa. Kuunnellaan oman hyvinvoinnin tarpeita ja valjastetaan taidevälineitä sitä palvelemaan.
Kokoontumiset:
16.6, 23.6, 14.7 ja 4.8.
Keskiviikkoisin 15-18.
Hinta: 155€/hlö kokonaisuus.

 Max: 10 hlöä

Ilmoittautuminen Mariannelle viestillä 0453499978.
Maksamalla kurssimaksun vahvistaa oman paikkansa.
Kysy myös osamaksun mahdollisuutta.

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): lukmar-luontonijaminätaideryhmä Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Luontoni ja taide -ryhmään. Ota mukaan omat taidevälineet ja eväät. Mariannelta saa luontoon soveltuvia maalaustelineitä. Joka kerralla on luontoa ja omaa hyvinvointia yhdistävä teema ja siihen aktivointi. Esimerkiksi: Luonnollinen rytmi, oma tekijyys ja sen vahvistaminen, hoitava, eheyttävä taide, läsnäolo ja intuitiivinen taidetyö. Osana hyvinvointia tukevaa ohjausta on laadukas taidevälineiden ja materiaalien käytön opastus. Tässä ryhmässä on keskiössä luonnon vaikutukset hyvinvoinnille ja meidän luovuuden vaikutus luonnolle.

Työskentelemme  kunkin valitsemilla mieluisilla taidevälineillä: esimerkiksi paperit, liidut, hiilet, kynät, piirtimet, vesivärit, peitevärit jne. Tarkastelemme myös ympäristötaiteen näkökulmia: sopii myös niille, jotka haluavat osallistua ilman ostettuja taidevälineitä luonnon tarjoamia taidevälineitä kuunnellen ja kunnioittaen.

 

Paikat: Ainolan Puisto Oulu, Isoniemen uimaranta ja kivijatuli, Koitelinkosket, ryhmän päättämä paikka.

Tarkat ajo-ohjeet ja materiaaliohjeet sekä ryhmän avaavan aloituskirjeen saa toukokuun lopussa. Kysy myös etukäteen kimppakyytejä.

 

Marianne Lukkarinen Art on kehittänyt pitkään hyvinvointiteemaisia taidekursseja ja suunnitellut ohjausten siirtämistä osittain luontoon. Esimerkiksi osa taideopetustyöstä Iissä on kokeiltu siirrettäväksi Lapin kotaan. Nyt Marianne vie ryhmän arvostamilleen luonnon voimapaikoille, joissa hän käy säännöllisesti tekemässä omia töitään. Mariannen ohjaus toimii eheyttävänä ja tarkkanäköisenä tunnistamaan kunkin mukanaolijan omat tarpeet ja näissä ryhmissä työskentely perustuu turvalliseen ja lempeään ilmapiiriin ja hyväksyvään läsnäoloon.

 

 

 

Marianne on Kasvatuspsykologi (KM) taustainen taideopettaja ja hyvinvointitaiteen kehittäjä, jonka ohjauksessa on tila tulla kuulluksi, nähdyksi ja voimaantuneeksi.

Mariannen taidekursseilta tulleita palautteita:

Sinun ohjauksessasi kurssi on kokonaisvaltainen elämys. Iloinen matka luovuuteen ja nautinto, jota voi jakaa muiden kurssilaisten kanssa.” -Outi

 

Marianne, sinun luoksesi tulin tyhjän teekuppini kanssa. Tyhjän paperin, tyhjän mieleni kanssa. Kaikki ne täytit. Suosittelen seuraasi” – Seija Ahola

 

Marianne, olet ohjaajana sydämellinen ja lempeä. Kannustat kurssilaisia tulemaan omaksi itsekseen ja löytämään omat vahvuutensa. Kurssilla saa tuntea tulleensa nähdyksi ja kuuluksi.”  -Kaisu Leinonen

 

Mikäli kurssipaikat täyttyvät, ilmoittaudu Mariannelle jonoon peruutusten varalta tai uuden ryhmän varalta.